HTML

Zenemplén, avagy egy amatőr fesztivál története

A blog célja megismertetni egy kicsi faluban zajló amatőr rockzenei fesztivál történetét, bemutatni napi harcait.Az életben maradásért, és céljainak elérését.

Friss topikok

  • Manó95: Yeah! Ezek a szavak...zene füleimnek :) Igyekszek ismét invitálni néhány barátom;) (2011.03.14. 16:01) 2011
  • zenemplén: Terveink szerint a két főzenekar.A Hollywood Rose és a Bikini tagjai. (2010.05.28. 09:57) A főnyeremény

Linkblog

Már csak 2 hónap!

2011.05.06. 09:09 zenemplén

Igen, már csak két hónap, és ismét feldübörögnek a hangfalak, felizzanak a fények, és kezdetét veszi az immáron hatodik Zenemplén Fesztivál. A szervezés is már a finish-ében van. Azonban mindig ez a legnehezebb időszak. Szponzorokat keresni, zenekarokat összeszervezni, minden apró részletet a helyére rakni. De ezért szeretjük talán ezt az egészet :)

Ami újdonság azóta, hogy újabb zenekarral bővült a fellépők listája. Ez pedig nem más, mint a Hurkatöltő, akik a kezdetektől, minden egyes alkalommal felléptek nálunk. Természetesen a zenekarok listája napról napra bővülni fog, kövessétek figyelemmel a honlapot, a blogot és a facebook oldalunkat.

A nyereményjáték természetesen idén sem marad el, reményeink sok értékes nyereménnyel, és egy igazán különleges, egyedi főnyereménnyel lephetjük meg vállalkozó kedvű látogatóinkat!

Elkészült az új honlapunk is!!

Szóval készüljetek, hamarosan kezdünk! Reméljük sok emberrel találkozhatunk újra, idén is, a szokott helyen, a hercegkúti Sportpályán!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zenemplen.blog.hu/api/trackback/id/tr202881579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása