HTML

Zenemplén, avagy egy amatőr fesztivál története

A blog célja megismertetni egy kicsi faluban zajló amatőr rockzenei fesztivál történetét, bemutatni napi harcait.Az életben maradásért, és céljainak elérését.

Friss topikok

  • Manó95: Yeah! Ezek a szavak...zene füleimnek :) Igyekszek ismét invitálni néhány barátom;) (2011.03.14. 16:01) 2011
  • zenemplén: Terveink szerint a két főzenekar.A Hollywood Rose és a Bikini tagjai. (2010.05.28. 09:57) A főnyeremény

Linkblog

Számvetés

2011.08.09. 09:19 zenemplén

Egy hónapja már, hogy végetért a hatodik Zenemplén, így szerintem itt az ideje egy kis számvetésnek és ideje válaszolni a kritikákra.

Most nem fogok belemenni alapvető dolgokba, inkább azokat emelném ki, amire fontos, érdemes és kell válaszolni. Magáról a programról több médiumban is olvashattatok, így jöjjön a fekete leves!

- a biztonságról: sok kritikát kaptunk, hogy keményre sikerült a biztonsági szolgálat. Erre azt tudom mondani, hogy sajnos elsősorban ezzel magunkat védjük. Elismerem, hogy a beléptetés túl szigorú volt, ezen jövőre mindenképpen változtatni fogunk, de sajnos most tanultuk meg, miről is szól ez a történet. Tehát ez mindenképpen változni fog. De amíg fesztiválozók belépőket, pass-okat lopnak az irodánkból és értékes, több üveg pálinkát a raktárunkból, addig sajnos mi is bizalmatlanabbak leszünk...

- wc, zuhanyzó: "sajnos" a nézőszám minden előzetes számításunkat felülírta. Ez természetesen nagyon jó, azonban nektek ez idén okozott kellemetlenségeket. Jövőre elhelyezünk több zuhanyzót, ami non-stop lesz használható, illetve több wc lesz elhelyezve a pálya területén. Többen panaszkodtak arra, hogy rossz a wc higiéniája. Részben jogosan, részben nem. Véleményem szerint más helyeken ennél még rosszabb a helyzet (némelyikről úgy kell leszállni, mint a férfi bicajról, úgy tele van...), azonban jövőre arra odafigyelünk, hogy a tisztításuk non-stop működjön. Remélem ezekkel a lépésekkel tudunk Titeket kicsit majd kárpótolni.

Ami a legfontosabb, és több helyről is feltették nekünk a kérdést. NEM FOGUNK ELMENNI A TOTÁLIS PROFIZMUS IRÁNYÁBA. Teljes erőnkkel azon leszünk hogy egy nagyon igényes, viszont továbbra is egy családias fesztivál maradjon a Zenemplén, hiszen véleményem szerint pont ettől "más", mint a többi. Ebben nem lesz kompromisszum, a jövő évtől kezdve erre nagyon odafogunk figyelni. Természetesen jövőre tervezünk még újdonságokat, de a fejlődés nem zárja ki az előbb leírtakat. Sőt!:)

Találkozunk jövőre!

 

Keep rockin'!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zenemplen.blog.hu/api/trackback/id/tr383136215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása